Sınav Sonuçlarına İtiraz Hakkında Duyuru

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin sınav sonuçlarına dair itirazlarını AKSİS Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde bulunan “Online İtiraz” modülünden online olarak yapmaları ve sonuçlarını da aynı sistem üzerinden takip etmeleri hususunda 19.04.2018 tarihli 8 sayılı Adalet Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulunda karar alınmıştır.

Buna göre sınav sonuçlarına itiraz edecek öğrencilerin işlemlerini, dersin sonuç ilan tarihi itibari ile (ilan tarihi dahil) 3 gün içerisinde AKSİS Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde bulunan “Online İtiraz” modülünden gerçekleştirmeleri ve sonucunu aynı ekrandan takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca yazılı müracaat edilmeyecek olup itiraz sonucu yazılı olarak da itiraz sahibine bildirilmeyecektir.

DUYURU METNİ

26/04/2018