Export date: Thu Nov 23 3:15:20 2017 / +0000 GMT

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Adalet Örgün Eğitim Okul Birincisi Fatmanur Atalar'ın Mezuniyet Töreninde Yaptığı Konuşma

Sayın Müdürüm, sayın Akademisyenler, değerli misafirler ve arkadaşlarım,

Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız.

İstanbul Üniversitesi öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır. Burada bulunmaktan ve arkadaşlarım adına konuşmaktan büyük onur, mutluluk duyuyorum.

Dünyanın en köklü üniversiteleri arasında yer alan,  amacı geleceğe ışık tutan insanlar yetiştirmek olan bu okuldan acısıyla tatlısıyla güzel anılar biriktirerek fakat çok çalışarak mezun olmanın verdiği haklı gurur içerisindeyiz.

Hayatımızın sonunda nerede olacağımızı bilmek istiyorsak, nereye gittiğimizi bilmek zorundayız. Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak, adaletin tecelli edeceği kurumlarda çalışacağız, bu yüzden bizlere büyük bir sorumluluk düşmektedir. İstanbul Üniversitesi mezunu olarak bizlere yakışan bir biçimde görevlerimizi yerine getireceğimize inancım tamdır.

Bu gururu yaşamamızı ve başarı elde etmemizi sağlayan en önemli faktörlerden birisi ailelerimizdir. Nasıl sağlam bir bina ancak sağlam temeller üzerine kurulabilir ise, bu noktaya kadar bizlerden desteklerini ve yoğun emeklerini esirgemeyen ailelerimiz başarıya ulaşmamızda en büyük etkendir. Bu yüzden kendilerine teşekkürlerimizi bugün burada mezun olarak vermiş bulunduğumuzu düşünüyorum.

Sadece ailelerimizin değil ayrıca tüm bu zorlu eğitim sürecinde bizlere yol gösteren, çok değerli hocalarımıza teşekkür ederiz. Bizler için çizdikleri her çizgi, söyledikleri her kelime, öğrettikleri her konu için kendilerine minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle arkadaşlarımın mezuniyet coşkusunu paylaşıyor, bize emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyor, arkadaşlarımızın gelecek yaşamlarında mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum. Sözlerimi burada noktalıyor ve dinleyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Fatmanur ATALAR

2016-2017 yılı Okul Birincisi
Post date: 2017-06-20 11:35:24
Post date GMT: 2017-06-20 08:35:24