Yüksekokulda Yaşam

Kütüphane Hizmetleri

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinin alt programı olduğumuzdan öğrencilerimiz İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinin olanaklarından yararlanmaktadır.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Okulumuzun binası İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezinin hemen yanında olduğu için öğrencilerimiz sosyal faaliyetlerini burada sürdürmektedir.

Spor Tesisleri ve Faaliyetler

Okulumuzda İstanbul Üniversitesi Spor Birliği çerçevesinde sportif faaliyetler yürütülmektedir. Okulumuz spor etkinliklerine daha çok futbol ve basketbol dallarında katılmaktadır. Antrenmanlar için Beyazıt ve Avcılar kampüslerindeki imkânlardan yararlanılmaktadır.

Sağlık Hizmetleri

Öğrencilerimiz Mediko Sosyal’den yararlanmaktadır. İstanbul Üniversitesinin bir kuruluşu olan Mediko Sosyal, mesai saatlerinde faaliyet göstermektedir ve 1 ambulansı bulunmaktadır.

Barınma

Öğrencilerimiz Kredi Yurtlar Kurumu ve Üniversitemiz yurtlarından yararlanmaktadırlar.

Beslenme

İ.Ü.Beyazıt kampüsünde bulunan yemekhanelerden öğrenciler yararlanmaktadır

09/05/2013